Jeanette Sprenger – bestuurslid
Als echte Apeldoornse die haar hele leven in Zuid heeft gewoond kwam ik samen met mijn chihuahua-Baco in 2015 behoorlijk onverwacht te wonen in een flat in Kerschoten. Het voelde als helemaal nieuw en toch een klein beetje vertrouwd. Inmiddels wonen ook Mevrouw Poes en haar baasje bij ons en kan ik zeggen dat we ons hier aardig thuis zijn gaan voelen.
Vanaf mijn tienerjaren doe ik vrijwilligerswerk in o.a. buurthuizen, verenigingen en op basisscholen. Ook al werk ik nu fulltime toch wil ik tijd vrij maken om me in te zetten voor anderen en hoop me nuttig te kunnen maken in de wijkraad.

Het is mij opgevallen dat de wijken toch verschillen hebben, hier is iedereen meer op zichzelf, worden voetgangers vaker voorgelaten, wonen meer ouderen en zie ik minder kinderen en jongeren buiten spelen. Dit laatste zette mij aan het denken, de wijkraad zet zich voor heel veel dingen goed in maar voor tieners, jongeren, jong volwassenen en jonge gezinnen zou misschien iets meer gedaan kunnen worden. Ik wil proberen om voor deze groep iets te kunnen betekenen.

joop-geritse-vanDalen-Joop Gerritsen van Dalen – bestuurslid
Ik wil mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Joop Gerritsen van Dalen en ik woon sinds 1979 heel plezierig in Kerschoten. Twintig jaar samen met mijn man en sinds 13 jaar alleen. Ik heb 19 jaar bij Philips gewerkt en ben nu al lang gepensioneerd. Het lijkt mij heel fijn om me samen met de nieuwe bestuursleden voor de wijk in te zetten en ik ben ervan overtuigd dat dit een succes zal worden.