Aankomende Evenementen

De Groene Hoven, Koninginnelaan 280
Apeldoorn, 7315 EE Nederland
+ Google Maps

Aan: alle betrokkenen bij de Dementievriendelijke wijk en andere belangstellenden die nieuwsgierig zijn, mee willen denken over de activiteiten, of mee willen doen aan onze acties in de wijken Kerschoten en De Naald. Van: de initiatiefgroep en werkgroepen De Dementievriendelijke wijk, bestaande uit de wijkraden Kerschoten en De Naald, buurtbewoners, vrijwilligers en beroepskrachten van Stimenz, KleinGeluk locatie De Veenkamp, de Groene Hoven en Spectrum. Klik hier voor nieuwsbrief.

maart 2019

Algemene Leden Vergadering

maart 13 @ 19:30 - 21:30
De Groene Hoven, Koninginnelaan 280
Apeldoorn, 7315 EE Nederland
Gratis

Op 13 maart 2019 hopen wij u allen weer te mogen begroeten in De Groene Hoven. Hiervoor zijn de zalen 1 en 2 gereserveerd. Zaal open om 19:00 uur. Aanvang vergadering 19:30 uur. Eind januari 2019 zullen alle verslagen van belang op de website te vinden zijn. Ook zal de agenda dan gepubliceerd worden. Vergeet deze datum niet. Zet hem alvast in uw agenda.

Jaarlijkse rommelmarkt handbalvereniging

maart 16 @ 09:00 - 13:00
Clubhuis Achilles, Laan van Kerschoten 12
Apeldoorn, 7316EV