Mercatorplein

De werkzaamheden op het Mercatorplein t.b.v. de aanleg de beek in Kerschoten en herinrichting van het plein vorderen, de opruimings- en rioleringswerkzaamheden en aanleg van twee beekbakken met omliggende verhardingen zijn klaar.

Ongemakken en vragen, opmerkingen van winkeliers, gebruikers en omwonenden zijn tot nu toe steeds door de medewerkers van KWS goed opgepakt o.a. met behulp van de gebiedsconciërge van aannemer. Lees hier meer over de vorderingen.

Afwerking luifels noordzijde

Klik plaatje om te vergroten.

Na het verwijderen van de stalen luifels door aannemer Linthorst zijn de zuidelijke gevels direct afgewerkt en zijn noordelijke luifels vanaf de Nobelstraat tot en met ongeveer de Zeeman geverfd.

Afwerking van de gevels vanaf de Amarant tot en met de juwelier Maaskant vindt plaats nadat de verharding door aannemer KWS is vrijgegeven. Daarna zal over de lengte daar waar de stalen luifels zijn verwijderd, nog hoeklijnen door Linthorst worden geplaatst.

Zijn er praktisch, uitvoeringstechnische vragen of opmerkingen, dan zijn de mensen van KWS op het projectkantoor Mercatorplein 22 te bereiken, als er andersoortige vragen zijn over dit project dan kunt u mij benaderen.