Mobuur feestje

Maandag 1 oktober bestond Mobuur een half jaar, reden voor een feestje!
‘s Morgens hebben chauffeurs Carla en Bart B  ballonnen en slingers opgehangen in het kantoor en ook de auto’s versierd. Coördinator Ruud kwam al vroeg met gebak, want hij was extra vroeg zijn bed uit gebeld door Radio Gelderland met het programma ‘op de bedrand’ (om twintig over zes in de ochtend!).
Toen was het wachten op TV Gelderland voor de reportage met Bart B. De hele dag door kwamen collega’s feliciteren, koffie of thee drinken en een Mobuur-gebakje eten. Ook Gerard van wijkraad De Naald kwam langs met een heuse Naald en bloemstukjes. ‘s Middags kwam wethouder Wim Willems feliciteren en hij vertelde hoe belangrijk Mobuur is geworden voor Apeldoorn. Na het praatje zijn buiten foto’s gemaakt met de wethouder in de auto en een groepsfoto van alle medewerkers/vrijwilligers.
Ondertussen moest er natuurlijk ook gewerkt worden! Deze dag zijn alle klanten feestelijk door de chauffeurs naar hun bestemming gereden en op de terugreis ontvingen zij ook een gebakje, in folie verpakt. De mensen waren reuze verrast en enthousiast.
Op naar het volgende feestje, Mobuur-jaar 1 op 1 april 2019.

geschreven door Erna