P E R S B E R I C H T: Inloophuis Stichting ‘kLEEF! weer open voor gesprekken en massages

Inloophuis Stichting ‘kLEEF! weer open voor gesprekken en massages.

Vanaf dinsdag 2 juni verwelkomt Stichting ‘kLEEF! bekende en nieuwe gasten in het inloophuis. Alle ontmoetingen, ook inloop, gaan op afspraak.

Deze periode is extra moeilijk als u zelf kanker heeft of een naaste/nabestaande bent van iemand met kanker. Dan is het fijn om met iemand te praten, uw hart te luchten bij iemand die een luisterend oor biedt. Onze gastvrouwen/heren, raadsvrouwen/geestelijk begeleider, verschillende adviseurs en onze masseurs kunnen na een periode van alleen telefonisch contact, u weer ontvangen. Ook als het voor de eerste keer is.

Wandelen kan ook een prettige manier zijn om een gesprek te voeren. Soms voelt dat comfortabeler. Wij bieden ook deze mogelijkheid aan waarbij u één op één de ruimte krijgt om uw hart te luchten. Hierbij gaat het niet om de snelheid van wandelen of de route maar om het gesprek.

Uiteraard hebben we richtlijnen die gebaseerd zijn op advies van het RIVM, het Gelre ziekenhuis en verschillende beroepsorganisaties. U vindt informatie hierover op onze site.

Heeft u behoefte aan een gesprek en zit u met vragen? Neem dan contact op met Stichting ‘kLEEF! voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn op werkdagen elke ochtend telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur op telefoonnummer (055) 576 26 76. Na 2 juni tussen 9 en 16 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Mailen kan ook, info@stichtingkleef.nl