Update: Kelvinstraat 1

Graag informeren wij u over de stand van zaken en de planning van de realisatie van het woonzorgcomplex aan de Kelvinstraat 1.

De omgevingsvergunning voor de bouw van het complex hebben wij ontvangen van de gemeente Apeldoorn en inmiddels is deze vergunning onherroepelijk geworden.

Rond de jaarwisseling wordt door de gemeente Apeldoorn het kunstwerk op de zijgevel van de school verwijderd.
In het nieuwe jaar wordt begonnen met de sloop- en asbest-saneer werkzaamheden. Na verwachting beginnen de sloopwerkzaamheden vanaf 14 januari 2019. Voorafgaand aan de sloopwerkzaamheden worden de bouwhekken geplaatst. In het pand is asbest aanwezig. Dit wordt verwijderd door een gespecialiseerd bedrijf die uitsluitend werkt volgens de daarvoor geldende regelgeving.

De sloop- en saneer werkzaamheden worden uitgevoerd door Lagemaat Sloopwerken uit Heerde. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Lagemaat op telefoonnummer 0578 69 2064 of een email sturen naar Rpols@lagemaat-heerde.nl.
De start van de bouwwerkzaamheden is voorlopig gepland in mei 2019.
Wij zullen ons tot het uiterste inzetten om de overlast tot het minimum te beperken. Helaas is dit niet helemaal te voorkomen. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Nikkels projecten bv
Willem Visschers